Hindi etini kocaman parçalar halinde doğrayın. Sarımsakları atayıp ezin ve 3 kaşık zeytinyağında pembeleştirin. Hindi etlerini ilave edip kavurun. Sirke, kekik, tuz ve karabiber ilave edin. Kapağını kapatıp 10-15 dakika pişirin.
Havuçları arınıp küp biçiminde doğrayın. Tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayıp süzün. 3 kaşık kadarını süsleme için ayırın. Kalan havucu robotta püre haline getirip 1 tutam tuz serpin. Taze soğan saplarını arınıp ince ince doğrayın ve 1 kaşık zeytinyağında hafifçe kavurun.
Etleri servis tabağına alıp her birinin üzerine 1 kaşık havuç püresi yayın. Ayırdığınız küp doğranmış havuç ve kavrulmuş taze soğanla süsleyin. Sıcak olarak servis yapın.
Afiyet olsun.
Daha fazla tarif için, hindi yemekleri sayfamızdan faydalanabilirsiniz.