Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%-0,18
EURO
%0,06
ALTIN
%0,42
BIST
%0,33
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 26.12.2024
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Diyet Tatlılar
»
Haşlama Et
Facebook
Twitter
Google+
24 Nisan 2021
0
304
+
-
Haşlama Et
Haşlama Et Tarifi İçin malzemeler
900 gr dana kol veya kürek eti
4 patates
3 havuç
1 kereviz
15 arpacık soğan
10 su kadehi su
Tuz
Karabiber
Haşlama Et Nasıl Yapılır?
Havuçları arınıp yuvarlak doğrayın. Kerevizin kabuğunu ceddip yarım ay biçiminde doğrayın.
Kocaman parçalar biçiminde kesilmiş et, kereviz, havuç, tuz ve suyu tencereye alın.
Kaynarken üzerinde biriken köpüğü bir kaşıkla alarak arının.
Et yumuşadıktan sonra kabuğu ceddilmiş ve yarım ay biçiminde doğranmış patatesleri ve kabukları ceddilmiş arpacık soğanları ilave edin.
Üzerine karabiber serpip sıcak servis yapın. Afiyet olsun.
Haşlama Et Tarifinin Püf Noktaları Nelerdir?
Tarifte dana eti yerine tavuk, kuzu ve koyun eti de kullanabilirsiniz.
Tencereyi, etin üzerini geçecek biçimde suyla doldurun.
Pişirme esnasında yüzeyde oluşan köpükleri kaşıkla alın.
Pişirme harekâtını düdüklü tencerede yaparak, zamanı kısaltabilirsiniz.
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
Etiketler:
Haşlama Et Tarifi: Haşlama Et Nasıl Yapılır? | Lezzet
İlginizi Çekebilir
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Isırgan Otu Salatası
Önceki Yazı
Sebzeli Kepekli Fit Makarna
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?
Cevabı iptal etmek için tıklayın.
Yorum yazmak için
giriş
yapmalısın
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı