Öncelikle yumurtaların sarılarını ve beyazlarını ayırıyoruz.
Yumurtanın aklarını bir çimcik tuz ile iyice traş köpüğü kıvamı alana kadar çırpıyoruz sarısını da şekerle biraz çırptıktan sonda kaynar su ekliyoruz şekerin erimesi için.
Kuru malzemeleri de eleyerek ilave edelim ve biraz daha çırpalım.
Yumurta beyazından bir kaşık alarak gelişi güzel yediriyoruz geri kalan yumurta beyazını 3 defada katlaya katlaya spatula ile sarılı karışıma yedirelim. Beyazını söndürmemeye dikkat edelim.
Yağlı kağıt serilmiş borcama dökelim.
150 derecede kontrollü bir şekilde pişirelim.
O sırada pasta kremamız için tereyağ, krem şanti ve vanilya hariç hepsini ocağa alıp pişirelim kıvam alınca kapatıp tereyağı ve vanilya ekleyip çırpıyoruz.