Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,04
  • EURO
    %-0,17
  • ALTIN
    %-0,88
  • BIST
    %-0,51
Hamsi Buğulama Rahmetli Annemin Tarifi

Hamsi Buğulama Rahmetli Annemin Tarifi

Hamsi Buğulama Rahmetli Annemin Tarifi İçin Malzemeler

  • Yarım kilogram hamsi arınılmış haliyle
  • 2 adet patates
  • 2 adet soğan
  • Bir tutam maydanoz
  • 1 yemek kaşığı akışkan yağ
  • 1 adet limon
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı tatlı kırmızı toz biber
  • 1/2 yarım çay kadehi su

Hamsi Buğulama Rahmetli Annemin Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Hamsiler arınılır yıkanır.
  2. Patates soğan atanır ulusa ulusa doğranır.
  3. Limonda atanır doğranır.
  4. Borcamın altına akışkan yağ dökülüp sebzeler limon doğranmış maydanoz dizilir.
  5. Üzerine tuz biberlediğimiz hamsiler konur şu da ilave edilir.
  6. 180 derece fırında hamsilerin üzeri kızardığında çıkarılır.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın