Margarin ve suyu tavaya alıyoruz. Kaynamaya vazgeçiyoruz.
İçine 1 su kadehi un ilave edip kavuruyoruz. 2 3 dakika kadar çokta pişirmiyoruz. Hamur soğuyunca içine tek tek yumurta kırıp yumurta ve hamur iyice aynılaştırıyoruz.
Hamuru iyice karıştırdıktan sonra azıcık dinlendiriyoruz. Bir 5 dk kadar. Sıkma torbası veya kaşık desteğiyle yuvarlak biçim verip yağlanmış tepsiye döşüyoruz.
Evvelden ısıtılmış fırında 180 derecede 20 25 dk kapağını hiç açmadan pişiriyoruz. Hakimiyetli pişirelim.
Sütü şekeri unu yumurtayı ocağa koymadan iyice çırpıyoruz.
Sonra ocağa alıp devamlı karıştırarak pişiriyoruz.
Vanilya ilave edip göz göz olana kadar pişirmeye devam ediyoruz.
İlk sıcağını attıktan sonra kremşanti koyup çırpıyoruz. Sıkma torbasına alıyoruz. Yoksa hamurları ortadan kesip bütün koparmadan ortasına krema koyup kapatabiliriz. Varsa sıkma torbasıyla içine sıkıyoruz.
Hepsini doldurduktan sonra üzerine çikolata sosumuzu yapıp döküyoruz. Ben süsleme olarak ceviz kullandımm siz hindistan cevizi fındık vs de kullanabilirsiniz.