Öncelikle tereyağını eritelim ama sakın kaynamasın erimesi yeterli‼️. Tereyağının sıcağında çikolatayı eritelim. Bu arada bitterle sütlü çikolata karmaşık da kullanabilirsiniz.
Şimdi çikolata ılırken siz de ayrı bir kapta yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpın. ‼️şeker bütün erimeli. Şeker ölçüsünü çay kadehi olarak da kullanabilirsiniz şayet şeker baskın istemiyorum derseniz❤️.
Şimdi yumurtalı harca çikolatalı harcı iyice karıştırın.
Son olarak un vanilya ve tuzu spatula desteğiyle harca yedirin.
Ben 24×24 cm kare kalıp kullandım.
Yağlı kağıt serin ve evvelden ısıtılmış 165 derecelik fırında 25 max 30 dakika pişirin. ‼️‼️‼️lütfen kendi fırın ayarınıza göre dikkatli olun. ‼️üstü pul gibi dökülen bir kıvamda içi yumuşak kalmalı. ‼️‼️bu arada şayet siz de aralara beyaz çikolata veya üstüne vişne veya ceviz ilave etmek isterseniz fırına girmeden son evrede ilave edin onları. İşte içi yaş üstü kırt kırt muazzam ❤️ şahane ❤️ fazla lezzetli ❤️ ve kaçamak yapmaya dokunan browni pişti.