İlk olarak elmaları evvel ikiye sonra da ince dilimler kesiyoruz ve yağlı kağıt serili tepsiye üst üste gelecek biçimde dizip üzerine pudra şekeri serpip 180 derecelik fırında 12 dakika fansız pişiriyoruz.
Kekimizi hazırlayalım yumurta ve şekeri köpük olana dek çırpalım.
Daha sonra sırasıyla süt, şeker ve ılık suyu ilave edip tekerrür karıştıralım.
İyice karışan karışıma un, vanilya ve kabartma tozunu da ilave edelim.
Tekerrür karıştıralım en son tarçını da ilave edip karıştıralım ve kelepçeli kalıba dökelim.
Fırından çıkardığımız elmaları rulo biçiminde çevirip gül biçimini verelim ve kekin üstüne dizelim.
Antep fıstıklarıyla süsleyelim ve 180 derecelik fansız pişirelim.