Yumurta aklarını çırpıp fırça ile gül yapraklarının üzerine sürün ve toz şeker serpin. Yağlı kağıdın üzerine yan yana yerleştirip kuru bir civarda 1 gece bilave ettirin.
Milföy hamurunu un serpilmiş zemine alıp merdane ile hafif inceltin. 22 cm çapındaki kalp biçimli kalıba kenarları dışa sarkacak biçimde elinizle bastırarak yayın.
Hamurun dibini çatalla yer yer delin, kenar kısımlarını kesip örgü motifi oluşturacak biçimde hazırlayın ve kenarına yerleştirin.
Hamurun örgülü kenarına yumurta sarısı sürün. Evvelden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 10-15 dakika pişirin. Ilınmaya bırakın.
Vanilyalı pudingi sütle koyu kıvamda hazırlayıp zerdeçalı ilave edin. Eriyinceye kadar karıştırıp ocaktan alın.
Karıştırarak soğutun. Milföyün içine döküp gül yapraklarıyla süsleyin Toz şeker serpiştirin. Servis yapın.