Sütü ısıtıp limon suyu ilave ederek karıştırın ve 20 dakika bekletin. Tereyağını şeker ve vanilya ile beraber krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Yumurtaları ilave edin. Un ve kabartma tozu ilave ederek iyice çırpın. Limonlu süt karışımını ilave edin. Hamuru birkaç kaseye paylaştırıp yiyecek boyaları ile renklendirin ve yağlanmış kavanozlara 2/3 ’ü dolacak ve her kat değişik renkte olacak biçimde doldurun. Derin bir fırın tepsisine kavanozları yerleştirin ve kavanozların yarısına gelecek kadar sıcak su doldurun. Tepsiyi 180 derece fırına yerleştirip 30-35 dakika pişirin. Kavanozları fırından alıp soğumaya vazgeçin. Toz krem şantiyi soğuk süt ile katılaşıncaya kadar çırpın. Soğuyan keklerin üzerini krem şanti ile doldurun. Süsleme şekerleri serpiştirip servis yapın.