Malzemeler
Bir buçuk litre süt
13 Çorba kaşığı toz şeker
3 Çorba kaşığı hindistan cevizi
13 Çorba kaşığı irmik
2 Çorba kaşığı margarin
1 Paket vanilya
Etrafı İçin
50-60 Tane içi beyaz dolgulu rulo gofret
Üzeri İçin
İki buçuk su bardağı süt
1 Paket çikolata sos
Yapılışı
Tencereye tozşekeri, sütü, ve irmiği katıp tahta kaşıkla karıştırarak kaynayana kadar pişirelim.
Kaynadığında ocaktan alalım içine margarini, hindistancevizi, ve vanilya ilave edip karıştıralım. 22 cm büyüklükteki kelepçeli kek kalıbının kenarlarına irmikli kremadan sürelim.
Ardından rulo gofretleri birbirlerine paralel olacak şekilde dizelim. Gofretlerin ortasına irmikli kremayı dökelim.
Üstü için süt ile çikolata sosunu pişirelim üzeri kabuk tutmaması için arada tahta kaşıkla karıştırarak ılıtalım.
Ilıdıktan sonra pastanın üstüne dökelim. Hazır olan pastayı buzdolabında bir gece bekletelim. Dilimleyerek servise sunalım. Afiyet olsun.