Tereyağı oda sıcaklığına alınır ve küçük küpler haline gelene dek doğranır.
Tereyağı ile birlikte çikolata parçaları bir kap içerisinde benmari usulü eritilir.
Tereyağı ile çikolata parçaları tamamen eriyip karıştıktan sonra ateşten alınır ve içerisine bal, un ve istenilen miktarda mısır gevrekleri ilave edilir. Malzemeler kap içerisinde iyice karıştırılır.
Yemek kaşığı yardımı ile mısır gevrekli karışımdan istenilen miktarlarda alınır ve cupcake kalıplarına paylaştırılır. Ancak el ile şekil verilip tepsiye de dizimi sağlanabilir.
Hazırlanan karışım ile birlikte şekli verilen kekler buzdolabı içerisinde en az 2 saat bekletilir. İyice soğuması gerekmektedir
Dinlenen ve sert hale gelen kek parçaları istenildiği takdirde çikolata sosu ile birlikte servis edilebilir. Afiyet olsun.