Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%0,18
EURO
%-0,62
ALTIN
%1,50
BIST
%1,94
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 22.11.2024
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Karışık Tatlı Tarifleri
»
Gerdanı Kırık Tatlısı
Facebook
Twitter
Google+
31 Ocak 2018
0
999
+
-
Gerdanı Kırık Tatlısı
Malzemeler
Yarım pakette baklavalık yufka
1 kase içerisinde iri dövülen cevizin içi
200 gr. Oda sıcaklığında tereyağı
Ekstra Malzemeler
Şerbeti için
3 su bardağı dolusu toz şeker
3,5 su bardağında su
Çeyrek limon damlası
Yapılışı
İlk olarak şerbetini hazırlamaya başlayın.
Bunun için malzemeleri bir tencereye alın.
Toz şeker ve suyu 10 dakika kadar kaynatın.
Limon damlalarını döktükten sonra 5 dakika daha kayın.
Sonrasında şerbetinizin soğuması için bir kenara alarak bekleyin.
Şimdi ise hamuruna geçin ve yağı eritin.
İki yufkayı alarak birleştirin.
Üzerine yağdan fırça yardımıyla sürün.
Cevizleri içerisine serpmeye başlayın.
Oklavaya sıkmadan dolayın ve büzdürün.
İki taraftan sıkıştırarak büzdürmeniz gerekmektedir.
Şimdi tepsinizi çıkarın ve biraz yağlayın.
Oklavanızda bulunan hamuru tepsiye çıkarın.
Tüm yufkalar bitene dek bu şekilde uygulayın.
Fırını 180 derecede ısırın ve pişirmeye başlayın.
2 veya 3 dakika fırından çıkardıktan sonra soğutun.
Üzerini kapatmadan şerbetini dökün ve içine almasını sağlayın.
İyice soğumasını bekledikten sonra servise hazır, afiyet olsun.
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
Etiketler:
Gerdanı Kırık Tatlısı
Gerdanı Kırık Tatlısı nasıl yapılır
Gerdanı Kırık Tatlısı tarifi
pratik Gerdanı Kırık Tatlısı
İlginizi Çekebilir
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Muzlu Pay Tarifi
Önceki Yazı
Süt Şerbetli Lokma
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?
Cevabı iptal etmek için tıklayın.
Yorum yazmak için
giriş
yapmalısın
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı