Öncelikle kremaları hazırlayalım. Sade krema için uygun bir sos tenceresine süt, şeker, un ve nişastayı alıp güzelce karıştıralım topaklanmasın.
Ocağa koyup sürekli karıştırarak pişirelim. Koyulaştıktan sonra beyaz çikolata, vanilya ve tereyağını ekleyip eriyene kadar kısık ateşte iyice karıştıralım.
Ocağın üzerinden alıp kremaya temas edecek şekilde streçle kaplayalıp (Kabuk bağlamaması için) soğumaya bırakalım. Soğuduktan sonra kremşantiyi ilave edip mikserle güzelce çırpalım.
Kakaolu olan için ayrı bir sos tenceresine süt, şeker, un, kakao ve nişastayı koyup karıştıralım.
Kaynamaya başladıktan sonra bitter çikolata, vanilya ve tereyağını ekleyip çikolata ve tereyağı eriyene kadar karıştıralım. Soğuduktan sonra toz kremşanti ilave edip mikserle çırpalım.
Kek için yumurta ve şeker rengi açılana kadar çırpılır (En az 5 dakika) Ardından sıvılar eklenir çırpılır.
Son olarak kuru malzemeler eklenir güzelce çırpılır ve yağlanmış borcama dökülüp önceden ısıtılmış 180derece fırında pişirilir. Kürdan testi yapılarak kontrol edilir. İlk sıcağı çıkan kek süt ile ıslatılır.
Soğuyan kremalar iki farklı duy takılı krema poşetine konur ve soğuyan kekin üzerine sıkılır. Dolapta en az iki üç saat bekletilir dilimlenerek servis edilir. Deneyecek olanlara şimdiden kolay gelsin