Yumurta ve şekeri çırpıyoruz daha sonra süt akışkan yağ kakao vanilin sıralarıyla ilave ederek çırpıyoruz en son un ve kabartma tozuna ilave ediyoruz unu azar azar ilave ederek çırpıyoruz.
Isıttığımız tavaya ufak kepçe dayanağıyla hamurdan koyuyoruz hamurları tek taraflı pişiriyoruz dolap poşetinin içine peçete koydum.
Pişirdiğim hamurları poşetin içine koyuyorum hamurlar yumuşasın diye tam hamur tamamlayana kadar pişenleri poşet içine koyduktan sonra kremşanti hazırlıyorum.
Kremşantiyi azıcık dolapta beklettikten sonra soğuyan pankeklere kremşanti sürüp kapatıyorum kapatınca yanlarını bıçak dayanağıyla az olanı doldurup düzenliyorum.
Daha sonra hindistan cevizine bulayıp üzerine çikolata sosu dolaştırıyorum buzdolabında bir kaç saat yada bir gün bekletin daha lezzetli oluyor sınayanlara şimdiden.