Karamel olan kısmı tabanın üzerine aralıklı olarak yerleştirin.
Chiboust kreması için; Jelatini soğuk suyun içerisine alarak yumuşatın.
Ayrı bir kapta yumurta sarılarını pudra şekeri ile karıştırın. Karışım beyaz ve koyu bir renk alana kadar çırpın ve üzerine mısır nişastası ilave edin.
Vanilya çubuğu ve sütü bir tencerede birlikte kaynatın. Kaynayan sütü yumurtalı karışıma ilave edin ve karıştırın.
Ardından karışımı süt tenceresine tekerrür alarak hem kaynatın, hem de karıştırın.
Yumuşayan jelatini ilave ederek tamamen eriyene kadar karıştırın. Yumurta beyazlarını bir kapta çırptıktan sonra karışıma ilave edin.
Malzemeleri hoşça karıştırdıktan sonra priz noktasına gelene kadar soğutun.
Pastanın orta kısmını hazırladığınız chiboust kreması ile doldurun ve üzerine pudra şekeri serpiştirin.
Altın rengi olana kadar kısa zaman pişirin. Hazırladığınız tatlıyı servis edene kadar soğuk bir yerde gizleyin. Afiyet olsun.