Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,11
  • EURO
    %1,17
  • ALTIN
    %-2,10
  • BIST
    %1,64
Gasefe

Gasefe

Gasefe Tarifi İçin malzemeler

  • 250 gr kuru kayısı
  • 2 su kadehi su
  • 1 su kadehi toz şeker
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı kocaman çekilmiş ceviz

Gasefe Nasıl Yapılır?

Kuru kayısıları 5 saat suda bekletin. Su ve tozşekeri kaynatın. Kayısıları ilave edip 30 dakika kısık ateşte pişirin.

Pişen kayısıları servis tabağına alın ve tereyağını eritip kayısıların üzerine dökün.

Üzerini ceviz ve vurulmuş antepfıstığı ile süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın