Evvel profiterol hamurunu hazırlayalım yağı ve suyu tencereye alıp yağ eriyene kadar pişirelim.
Yağ eriyince unu ilave edip topaklanmadan karıştıralım altını kapatalım soğumaya vazgeçelim.
Soğuduktan sonra yumurtaları tek tek kırıp mikserle çırpalım. Ve hamurumuzu varsa sıkma torbası yoksa dolap poşetine koyup yağlı kağıt serili fırın tepsisine çok büyük olmayacak biçimde sıkalım ve en son üzerini elimizi suyla nemlendirerek düzenleyelim.
Evvelden ısıtılmış 180° fırında pişirelim son pişmeye yakın 150° içini sürüklemesi için 10 dakika daha pişirin.
Değişik yandan kremasını yapalım vanilya hariç tüm malzemeleri tencereye alıp pişirelim.
Piştikten sonra vanilya ilave edip kapatalım
Soğuduktan sonra 1 kutu kremşantiyi ilave edip çırpalım.