Yumurta ve şekeri tamamen beyazlaşana kadar çırpın.
Sıvı yağ ve sütü ekleyip çırptıktan sonra, un, kakao, vanilya ve kabartma tozunu eleyerek karışıma ekleyip çırpmaya devam edin.
Yağladığınız dikdörtgen borcama eşit şekilde yayıp, önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında kontrollü şekilde pişirin.
Kek piştikten sonra ilk sıcaklığı geçince 1 su bardağı sütü kekin her yerine eşit şekilde dökün.
2 poşet krem şantiyi 2 su bardağı soğuk sütle koyulaşana kadar çırpın. Tamamen soğuyan ve sütü iyice çeken kekin üzerine yarısını eşit şekilde yayın.
Kremanın diğer yarısına kahvaltılık çikolatayı ekleyip çırpın ve onu da onu da kekin üzerine yayıp, ganajı hazırlayana kadar buzdolabında bekletin.
Ganaj için kremayı ısıtıp kaynatmadan ocaktan alın.
Parçaladığınız çikolataları ekleyin ve iyice karıştırıp çikolatayı tamamen eritin.
Ardından ganajın biraz soğumasını bekleyip, (sıcak olursa krema erir) pastanın üzerine eşit şekilde yayın.
İyice soğuyup lezzetlenmesi için servis edene kadar bir kaç saat buzdolabına kaldırın ve daha sonra dilimleyerek üzerini meyvelerle süsleyerek servis edin. Afiyet olsun