Pastacı kremasını hazırlamak için çubuk vanilyanın içini çıkarıp süte ilave edin ve sütü kaynatın.
Başka bir kapta şeker ile yumurta sarılarını renkleri açılana kadar çırpın. Darı nişastası ile unu eledikten sonra bu karışıma ilave edin ve yumurtaların pişmemesi için kesintisiz karıştırın. Yarım su bardağı kaynamış sütü de ilave ederek karıştırmaya devam edin. Daha sonra kaynamış sütün üzerine ilave edin ve kısık ateşte kesintisiz karıştırarak pişiltihap. Muhallebi kıvamına gelince ocaktan alın ve soğumaya vazgeçin.
Tereyağını bir tencereye alarak eritin. Toz şeker, tuz ve suyu karıştırarak ilave edin. Sonra da unu ilave edip süratli karıştırın ve ılınması için kenara alın.
Ilık haldeki karışıma yumurtaları teker teker kırarak mikser ile çırpmaya devam edin. Hafif yapışkan bir kıvama geldiğinde de krema torbasına alın.
Fırın tepsisine krema torbası ile simit büyüklüğünde 15 cm çapında yan yana küçük yuvarlaklar yapın ve 200 derece sıcaklıktaki fırında iyice kızarana kadar pişiltihap. Soğuyunca bütün ortadan ikiye ayırın ve ortasını pastacı kreması ile doldurun. Üstünü çilek ve pudra şekeri ile süsleyerek servis edin.