Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Fransanın İncisi Profiterol Bütün Tarif

Fransanın İncisi Profiterol Bütün Tarif

Fransanın İncisi Profiterol Bütün Tarif Tarifi İçin Malzemeler

  • 125 gram tereyağı
  • 1 su kadehi su
  • 1 su kadehi un
  • 3 yumurta
  • 500 ml süt Yarım litre
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1.5 çay kadehi şeker
  • 1 yumurta
  • Vanilya
  • Çikolata sosu

Fransanın İncisi Profiterol Bütün Tarif Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Su ve tereyağı eritiyoruz daha sonra unuda ilave edip pürüzsüz bir kıvam elde ediyoruz ve soğumaya vazgeçiyoruz.
  2. Hafif soğuduktan sonra bir yumurta ilave edip yediriyoruz.
  3. İyice yedikten sonra ikinci yumurtayı kırıyoruz ve aynı biçimde yediriyoruz.
  4. Üçüncü yumurtayıda aynı biçimde yediriyoruz püf noktası yumurtaları ayrı ayrı karıştırmak.
  5. Daha sonra fırın kağıdına kaşık takviyesiyle toplar halinde şekillendirip fırına veriyoruz.
  6. Kreması için tüm malzemeleri karıştırıp ocakta kaynayana kadar bekliyoruz.
  7. Fırından çıkardığımız hamurlarımızın içine kremayı dilerseniz ikiye parçalayıp dilerseniz sıkma kabı takviyesiyle koyabilirsiniz. Üstüne çikolata sosu döküp afiyetle yiyoruz:.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın