Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%0,18
EURO
%-0,62
ALTIN
%1,50
BIST
%1,94
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 23.11.2024
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Çikolatalı Tatlılar
»
Fransanın İncisi Profiterol Bütün Tarif
Facebook
Twitter
Google+
5 Aralık 2021
0
123
+
-
Fransanın İncisi Profiterol Bütün Tarif
Fransanın İncisi Profiterol Bütün Tarif Tarifi İçin Malzemeler
125 gram tereyağı
1 su kadehi su
1 su kadehi un
3 yumurta
500 ml süt Yarım litre
3 yemek kaşığı un
1.5 çay kadehi şeker
1 yumurta
Vanilya
Çikolata sosu
Fransanın İncisi Profiterol Bütün Tarif Tarifi Nasıl Yapılır?
Su ve tereyağı eritiyoruz daha sonra unuda ilave edip pürüzsüz bir kıvam elde ediyoruz ve soğumaya vazgeçiyoruz.
Hafif soğuduktan sonra bir yumurta ilave edip yediriyoruz.
İyice yedikten sonra ikinci yumurtayı kırıyoruz ve aynı biçimde yediriyoruz.
Üçüncü yumurtayıda aynı biçimde yediriyoruz püf noktası yumurtaları ayrı ayrı karıştırmak.
Daha sonra fırın kağıdına kaşık takviyesiyle toplar halinde şekillendirip fırına veriyoruz.
Kreması için tüm malzemeleri karıştırıp ocakta kaynayana kadar bekliyoruz.
Fırından çıkardığımız hamurlarımızın içine kremayı dilerseniz ikiye parçalayıp dilerseniz sıkma kabı takviyesiyle koyabilirsiniz. Üstüne çikolata sosu döküp afiyetle yiyoruz:.
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
Etiketler:
Fransanın İncisi Profiterol (Tam Tarif) Tarifi
Fransanın İncisi Profiterol (Tam Tarif) Tarifi nasıl yapılır
hazırlanışı
kolay Fransanın İncisi Profiterol (Tam Tarif) Tarifi
yemek tarifi
yemek tarifleri
İlginizi Çekebilir
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Palize
Önceki Yazı
Konut İmali Hindistan Cevizli Çikolata
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?
Cevabı iptal etmek için tıklayın.
Yorum yazmak için
giriş
yapmalısın
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı