Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Fransa ’nın İncisi Tartolet

Fransa ’nın İncisi Tartolet

Fransa ’nın İncisi Tartolet Tarifi İçin Malzemeler

  • 150 gram tereyağ Oda ısısı
  • 75 gram şeker
  • 1 yumurta
  • Vanilya
  • 2 su kadehi un Hamura göre farklılık gösterebilir yavaş ilave edin
  • 500 ml süt
  • 60 gram mısır nişastası
  • 1 fincan şeker
  • 1 yumurta
  • Vanilya
  • 75 gram tereyağı

Fransa ’nın İncisi Tartolet Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Hamur malzemelerimizin hepsini yoğurup buzdolabında yarım saat dinlenmeye alıyoruz.
  2. Süt nişasta şeker ve yumurtayı kaynatıyoruz ve vanilya tereyağı ilave edip soğumaya vazgeçiyoruz.
  3. Dolaptan çıkardığımız hamurumuzu tekerrür yoğurup kalıplara koyduktan sonra tabana çatalla delik açıyoruz ve fırına veriyoruz 180 derece alt üst.
  4. Çıkardıktan sonra kremamızı ilave edip ziynetliyoruz. Afiyet olsun !.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın