Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,22
  • ALTIN
    %-0,06
  • BIST
    %1,15
Frambuazlı Ve Çikolatalı Katlar

Frambuazlı Ve Çikolatalı Katlar

Frambuazlı Ve Çikolatalı Katlar Tarifi İçin malzemeler

  • 250 gr ahududu
  • 250 gr bitter çikolata
  • 8 kare milföy hamuru
  • 3 çorba kaşığı kıyılmış nane yaprağı
  • 1.5 su kadehi çırpılmış kremşanti

Frambuazlı Ve Çikolatalı Katlar Nasıl Yapılır?

Basitçe uygulanabilen pasta tarifleri arasında üst sıralarda. Milföyleri dikdörtgenlere kesip yağlı kağıtla kaplı fırın tepsisine dizin. Üzerlerini çatalla delip evvelden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 5 dakika pişirin. Kabaran milföylerin üzerlerine elinizle bastırarak inceltin ve yağlı kağıt üzerine dizin. Çikolatayı benmari usulü eritin. Ilınınca milföylerin üzerini kaplayacak biçimde sürün. Çikolata ile kaplı milföyleri buzdolabında katılaşıncaya kadar bekletin. Nane yaprakları, kremşanti ve peyniri çırpıp buzdolabında bekletin. Çikolatalı milföylerin yarısının üzerine naneli kremayı sürüp frambuazları yerleştirin. Kalan milföylerle kapatıp üzerlerini kalan krema ve frambuazlarla süsleyin. Soğuk servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın