Bitter ve sütlü çikolata 3 tane (resimlerde mevcut hangilerini kullandığım)
1 su bardağı un
1 paket vanilya
Frambuaz yada vişne, çilek
Frambuazlı Çikolatalı Brownie Tarifi Yapılışı
Ilk Olarak 100 gram tereyağını kettle in üstünde ısıya dayanıklı kapta benmari usulü eritin.
sonra tereyağı eriyince içine çikolataları koyun ben 1 çikolatayı üzerine ayarlamak için ayırdım eritmedim arada bir karıştırın.
topak topak olmasın onlar erirken bir kabın içinde yumurta şeker ve vanilyayı köpürünceye değin çırpın .
İçine 1 yemek yemek kaşığı kakao, eritilmiş tereyağı ve çikolatayı ekleyin ağır ağır karıştırın .
Mikser kullanmayın bu püf noktalarından ve bundan sonradan fazla karıştırmayın 1 su bardağı unu da ekleyip yağlı kağıt serili minik borcama dökün.
Karışımı dairesel yada kare fark etmez küçük fırın kabı olsun üzerini frambuaz ve çikolataları da dizin kafanıza göre isterseniz karışıma ceviz fındık vs de ekleyebilirsiniz çok yakışıyor.
Damla çikolata da ekstradan eklenebilir evde ne varsa önceden ısıtılmış 170 derece fırında fansız ayarda pişirin her fırının pişirme süresi çeşitlilik gösterir yaklaşık 20-30 dk arası tatmin edici oluyor .
Daha akıcı isterseniz daha kısa süre pişirin kürdanla test edin daha katı olsun derseniz daha artı pişirin size kalmış ama orijinal brownie istikrarsız olur 🤗.