Profiterol topları için su, tereyağı ve tuzu bir sos tenceresine alarak kaynatın. Tereyağı tamamen eriyince unu ilave ederek bir spatula dayanağıyla karıştırın.
Ocaktan alıp soğumaya vazgeçin. Soğuyan karışıma yumurtaları ilave edip, mikser dayanağıyla pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar çırpın.
Hamur kıvam almaya başlayınca sıkma torbasına doldurun ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine ufak toplar halinde aralıklı olarak sıkın. Evvelden ısıtılmış 190 derece fırında 12-15 dakika pişirin.
Fıstık kreması için lüzumlu olan tüm malzemeyi sos tenceresine alın. Aralıksız karıştırarak muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirip ocaktan alın.
Pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar blenderdan geçirip sıkma torbasına doldurun.
Profiterol toplarını ortadan kesip arasına kremadan sıkın ve bir servis tabağına alın. Üzeri için kremayı sos tenceresinde ısıtın.
Ufak parçalara dağıldığınız çikolatayı ilave edip çikolata tamamen eriyene kadar karıştırın. Profiterol toplarının üzerine dolaştırıp servis yapın.