Ekler hamuru için su, tereyağı ve tuzu bir sos tenceresine alarak kaynatın. Tereyağı tamamen eriyince unu ilave ederek bir spatula yardımıyla karıştırın. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Soğuyan karışıma yumurtaları ilave edip bir mikser yardımıyla pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar çırpın. Hamur kıvam almaya başlayınca bir sıkma torbasına doldurun ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine mini ekler şeklinde aralıklı olarak sıkın. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 12-15 dakika pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın.
Fıstık kreması için gerekli olan tüm malzemeyi bir sos tenceresine alın. Sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirip ocaktan alın. Pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar blenderdan geçirip sıkma torbasına doldurun.
Soğuyan mini ekleri ortadan kesip arasına kremadan sıkın ve bir servis tabağına alın. Üzeri için kremayı bir sos tenceresinde ısıtın. Küçük parçalara böldüğünüz çikolatayı ilave edip çikolata tamamen eriyene kadar karıştırın. Hazırladığınız mini ekleri beyaz çikolata sosuna batırıp servis tabağına dizin. Soğuduktan sonra servis yapın. Afiyet olsun.