Derin bir karıştırma kabına yumurtaları kırın. Çırpıcı ile çırpmaya başlayın ve çırpılırken yoğtümördü azar azar ilave edin. Tuz ve karbonatı da ilave ederken çırpma işlemine devam edin. Kek hamuru gibi akıcı bir hamur olana kadar unu yavaş yavaş ilave ederek çırpma işlemine devam edin.
Derin ve küçük bir tavada bolca akışkan yağı kızdırın. Bir yemek adalȩığı hamurun içine batırın ve adalȩık hamurla dolunca tavanın içine yağa yakın bir mesafeden dargın yağa vazgeçin Her seferinde adalȩık dargın yağa daldırılırsa hamur adalȩığa yapışmaz. Öte yandan şerbeti kaynatmak için su ve şekeri bir tencereye alıp ocağa koyun. Şerbet kaynayıp, iyice koyulaşmaya başladığında limon suyunu ilave edin. 8-10 dakika daha pişcerahat ve altını kapatın. Kızaran sıcak hamurları soğuk şerbete daldırın. Servis tabağına sıralayarak servis yapın.