Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%0,03
EURO
%-0,08
ALTIN
%0,06
BIST
%-0,25
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 27.11.2024
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Balık ve Deniz Ürünleri
»
Fırında Tombik Balığı
Facebook
Twitter
Google+
2 Şubat 2023
0
38
+
-
Fırında Tombik Balığı
Fırında Tombik Balığı Tarifi İçin Malzemeler
2 adet orta boy patates
1 adet orta boy kırmızı soğan
2 adet kırmızı biber
2 adet yeşil biber
1 adet tombik balığı 1-1,5 kilogram
0,75 çay kadehi zeytinyağı
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı tuz
2 diş sarımsak
Fırında Tombik Balığı Tarifi Nasıl Yapılır?
Patatesleri yuvarlak olarak ne ince ne kalın olacak biçimde dilimleyin. Yağlı fırın kağıdına dizin.
Soğanları yuvarlak milleteler olarak dilimleyin. Patateslerin üzerine dizin.
Biberleri yuvarlak dilimleyin çok ince olmasın etmesin fırında. Soğanların üzerine de biberleri dizin.
En üste dilimlenmiş, ayıklanmış ve dilimlenmiş tombik balıklarını dizin.
Zeytinyağı, rendelenmiş sarımsak ve baharatları bir kasede karıştırıp, balıkların üzerine dökün.
Fırın tepsisinin üzerini alüminyum folyo ile kaplayıp takribî 20 dk bu biçimde 180 derece evvelden ısıtılmış fırında pişirin.
20 dakikanın sonunda alüminyum folyoyu çıkarıp 15 dakika da bu biçimde pişirin. Afiyetler olsun.
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
İlginizi Çekebilir
Hamsi Tava
Fırında Levrek Tarifi
Tavada Kupez (Gupez) Balığı
Önceki Yazı
Sebzeli Kremalı Somon Balığı
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Hamsi Tava
Fırında Levrek Tarifi
Fırında Kaya Levreği
Fırında Balık (Herkes Nasıl Yaptığınızı Soracak)
Mücver Tadında Somon Köfte
Nefis Sardalya Kızartması
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?
Cevabı iptal etmek için tıklayın.
Yorum yazmak için
giriş
yapmalısın
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı