Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%0,26
EURO
%0,26
ALTIN
%1,08
BIST
%0,00
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 29.11.2024
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Balık ve Deniz Ürünleri
»
Fırında Sebzeli Levrek
Facebook
Twitter
Google+
13 Ocak 2023
0
35
+
-
Fırında Sebzeli Levrek
Tarifin Öyküsü
Fırında Sebzeli Levrek Tarifi İçin Malzemeler
2-3 adet levrek
2-3 adet patates
2 adet kuru soğan
1 adet büyük boy domates
1 adet limon
3-4 adet defne yaprağı
Yarım çay kaşığı karabiber
Yarım çay kaşığı kırmızı toz biber
Yarım çay kadehi akışkan yağ veya zeytin yağı
1 adet limon suyu
2-3 diș ezilmiş sarımsak
Damak tadınıza göre tuz
Fırında Sebzeli Levrek Tarifi Nasıl Yapılır?
Hazırlanışı ilk olarak balıkları yıkayıp havlu kağıt ile kuruyalım ve balığın üzerine çizikler atalım.
Daha sonra baharatları ve akışkan yağı ,rendelenmiş sarımsağı ,bir adet limon suyunu bir kaseye alıp iyice karıştırıp bi kenara alalım.
Patatesleri kuru soğanı ve domatesi ulusa ulusa dilimleyip kenara alalım.
Fırın tepsisine evvel dilim patatesleri onun üzerine kuru soğanı ve dilim domatesi dizelim .
Üzerine balıkları koyalım.
Evvelden hazırlanmış sostan balığın içine üzerine bolca sürelim.
Balığın kesik yerlerine dilimlenmiş limon yerleştirelim .
Her balığın içine birer adet defne yaprağı koyalım.
Kalan sosumuzu da üzerini dolaştıralım.
Islatıp sıktığımız yağlı kağıt ile üzerini kapatıp evvelden ısıtılmış 180- 200 dereceli fırında 20 25 dk pişirelim.
Daha sonra yağlı kağıtı alıp 5-10 dk daha pişirip fırından alalım sıcak sıcak servis edelim.
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
İlginizi Çekebilir
Hamsi Tava
Fırında Levrek Tarifi
Wok Tavada Sebzeli Balık
Önceki Yazı
Balık Kızartma
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Hamsi Tava
Fırında Levrek Tarifi
Fırında Kaya Levreği
Fırında Balık (Herkes Nasıl Yaptığınızı Soracak)
Mücver Tadında Somon Köfte
Nefis Sardalya Kızartması
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?
Cevabı iptal etmek için tıklayın.
Yorum yazmak için
giriş
yapmalısın
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı