Fırında Patatesli Hamsi Buğulama
Fırında Patatesli Hamsi Buğulama Tarifi İçin Malzemeler
- 1 kilogram hamsi
- 3 adet patates
- 2 adet kuru soğan
- 1 çay kadehi akışkan yağ
- 1 yemek kaşığı tuz
Fırında Patatesli Hamsi Buğulama Tarifi Nasıl Yapılır?
- Hamsileri arındıktan sonra deviriyoruz.
- Hamsiler süzülürken soğanları ceddip patatesleri yuvarlak yuvarlak doğruyoruz.
- Patatesleri tepsiye diziyoruz.
- Üzerine doğradığımız soğanları yerleştiriyoruz. tepsiyi yağlamayı unutmayalım
- Son olarak hamsileri patates ile soğanın üzerine dizip fırına atıyoruz.
- 200°derecede pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Sitede yer alan yazı, resim ve haberler izinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz. TatliTatli.Net
Birbirinden güzel ve egzotik tatlı tariflerini bulabilirsiniz.
Bir Yorum Bırak