Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %0,04
  • ALTIN
    %0,33
  • BIST
    %-1,01
Fırında Otlu Mantar Güveç

Fırında Otlu Mantar Güveç

Fırında Otlu Mantar Güveç Tarifi İçin malzemeler

  • 200 g mantar
  • 8-10 dal dereotu
  • 8-10 dal maydanoz
  • Nane
  • Kekik
  • 1 su kadehi rendelenmiş kaşar peyniri
  • Tuz
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • Karabiber

Fırında Otlu Mantar Güveç Nasıl Yapılır?

  • Mantarları ince ince doğrayın. İki adet orta boy güvece paylaştırın. Üzerlerine tuz, karabiber ve tereyağını ekleyin.
  • Maydanoz ve dereotunu doğrayın. Rendelenmiş kaşar peyniri ile karıştırın. Peynirli ve otlu harcı mantarların üzerine yayın.
  • Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkardıktan sonra servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın