2 adet arınılmış levreğimizi iyice sudan geçirip, deviriyoruz. Üzerine çizikler atıp kenara alıyoruz.
Sebzelerimizi ince ince doğrayıp genişçe bir tepsinin dibine yayıyoruz.
Daha sonra sosumuzu hazırlıyoruz. Sos için bir kaseye akışkan yağı, baharatları ve tuzu atıyoruz bir diş sarımsağı rendeleyip ilave ediyoruz ve yarım limonu sıkıp karıştırıyoruz.
Sosun yarısını tepsiye dizdiğimiz sebzelerin üzerini dolaştırıyoruz. Kalan sosuda levreklerin içine ve dışına fırça desteğiyle iyice sürüyoruz.
Levreklerin içine bir kaç dilim limon koyup sebzelerin üzerine alıyoruz. Üzerine yağlı kağıt kapatıp fırına atıyoruz.
200 derecede evvelden ısıtılmış fırında 25 dakika levreği pişiriyoruz. Daha sonra üzerindeki yağlı kağıdı kaldırıp 5 dakika daha pişirip servis ediyoruz.