Soğanları soyun. Etleri yıkayıp kağıt havlu üzerine alın ve süzülmeye vazgeçin. Soğanları ve etleri tencereye alıp üzerini örtecek kadar su ilave edin.
Tane karabiber ve biberiye dallarını ilave edip etler yumuşayana kadar pişirin. Eti kevgirle süzüp ayrı bir tabağa alın.
Un, yoğurt, süt ve yumurtayı bir kapta çırpın. Haşlama suyundan yarım su kadehi kadar ilave edip karıştırın.
Fırın tepsisini yağlayın. Unlu karışımı döküp kaşık dayanağı ile her tarafa yayın. Üzerine haşlanmış etleri yerleştirip evvelden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Hem sıhhatli, hem de lezzetli nezaketli kuzu incik tarifine göz atmayı unutmayın.