3 adet defne yaprağı aromasından hoşlanmıyorsanız koymayın
Tuz
Fırında Kupes Gopez Balığı Tarifi Nasıl Yapılır?
Yarım çay kadehi zeytinyağı, 2diş sarımsak,bir adet sıktığımız limon suyunu ve tuzu karıştıralım.
Ayıklanan kupes balıklarının üzerine çizik atalım.
Hazırladığımız sosu balıkların üzerine,çizik yerlerine ve karın kısmına hoşça yedirelim.
Yağlı kağıdın üzerine evvel dilimlediğimiz soğanları dizelim.
Sonrasında balıkları da soğanların üzerine yerleştirelim.
Dilimlediğimiz bir adet limonu balıkların üzerine yerleştirelim.
Defne yapraklarını da ilave edelim.
Bir adet yağlı kağıtla da üzerini kapatalım.
Evvelden ısıtılmış 200 derece fırında evvel 30 dk daha sonra 15 dk yağlı kağıdı kaldırarak üzeri sarih olacak biçimde pişirelim. azıcık daha kızarmış isterseniz zamanı çoğaldırabilirsiniz. .Afiyet olsun.