Minik güveçlerin içine zeytinyağı sürün. Küp doğranmış kabakları zeytinyağında sık sık karıştırarak 3-4 dakika pişirin. 3 yemek kaşığı krema ilave ederek karıştırmaya devam edin. Tuz, karabiber ve muskat ilave ederek 5 dakika daha pişirin. Hazırladığınız kabak karışımını güveçlere paylaştırın. Her güvecin üzerine birer yumurta kırın ve 2 yemek kaşığı kremayı üzerlerine ilave edin. Fırın tepsisine güveçleri yerleştirin. Fırın tepsisine güveçlerin yarısına gelecek biçimde sıcak su ilave edin ve daha evvelden 190 derecede ısıtılmış fırında 10 dakika pişirin. Adaçayı yapraklarını ayçiçek yağında hafif kızartın. Kabaklı yumurtanın üzerine serpip servis yapın.