Fileto şeklinde hazırladığımız( balıkçınız da hazırlayabilir) balıklarımızı zeytinyağı ve kırmızı biberle hazırladığımız sosla sosluyoruz.
Yanına küp küp doğradığımız kabakları, brokoliyi koyuyoruz. Ben evde olan malzemeleri kullandım.
Havuç,karnabahar,patates de yakışır. Tabi sebzeleri yemeğimiz diyet olduğundan çok çok yağlamıyoruz.
Önceden 220°c ye işittiğimiz fırınımıza koyuyoruz.
30 dk sonra kontrolümüzde pistiyse balıkların üzerine kaşarımızı koyup yeniden fırınlıyoruz. (balıkların derili kısmı hep altta kalıyor. Pisince kolayca sıyrılıyor.
Derisini yemek isteyen ters çevirip o şekilde pişirebilir. )
Dileğimiz bir makarnayı zerdeçallı suyla haşlayıp süzüp yağsız servis tabağına koyuyoruz.