Öncelikle patatesi ve soğanı ulusa ulusa dilimleyelim, sarımsakları parçalara ayrılalım.
Bir kase içerisinde bir diş rendelenmiş sarımsak, zeytinyağı, pul biber, kekik, karabiber ve tuzu karıştıralım harç elde edelim.
1 parça yağlı kağıdı tepsiye alıp birkaç parça soğanı içine düzleyelim.
1 adet arınılmış taze çupra yı soğanın üzerine yatıralım bu arada çupralara zeytinyağlı baharatlı harcdan müddetceğiz çupranın arınılmış olan kısım başka bir deyişle karnına ayrılınmış sarımsak, 2 adet defne yaprağı ve 1 tatlı kaşığı kadar kekik vazgeçelim bu kısım balığa lezzeti geçsin diye yapılacak, yenilmeyecek
Üzerine tuzladığımız ulusa patatesleri dizelim ve kağıdı kapatalım tepsiye alalım.
Öbür balığa da aynı operasyonu uygulayalım. 200 ile 220 derece arası fırında 1 saat pişirelim.
Aynı tarifi fleto çupra ile de yapabilirsiniz daha hoş oluyor ben fletosunu çıkarttıramadım zamanım olmadığı için.