Bisküvileri ve tereyağını rondodan geçirin. 25 g fındık ilave edip karıştırmaya devam edin.
Tabanlarına yağlı kağıt yerleştirdiğiniz ve yanlarını yağladığınız minik kelepçeli kalıplara ya da minik pasta çemberlerine bisküvi karışımını paylaştırın.
Pak bir yemek kaşığının artla iyice bastırın. Buzdolabına alıp bekletin. Labne peyniri ve pudra şekerini bir kaba alıp karıştırın.
Üzerine fındık kremasını ilave ederek karıştırmaya devam edin. Kalıpları buzdolabından alıp hazırladığınız karışımı kalıbın yarısından aşırısını dolduracak biçimde paylaştırın.
Tekerrür buzdolabına alın ve birkaç saat donması için bekletin. Soğuk kremayı katılaşana kadar çırpın ve krema torbasına alıp hazırladığınız cheescakelerin üzerine sıkın. Kocaman kırılmış fındık ile süsleyerek servis yapın.