Pandispanya için yumurta ve toz şekeri çırpma kabına alıp mikser ile çırpın. Un, kabartma tozu, kakao portakal kabuğu rendesini ilave edip çırpmaya devam edin. Hamuru yağlayıp unladığınız 6 çay fincanına eşit şekilde hisseyleştırıp geniş bir tencereye yerleştirin. Tencerenin üçte birini su ile doldurup kapağını kapatın. Su kaynadıktan sonra ocağı kısın ve 15 dakika kekleri pişiltihap.
Pandispanyalar soğuduktan sonra fincandan çıkarıp ortadan ikiye ayrılın ve her bir parçayı süt ile ıslatın. Kreması için tüm malzemeleri bir tencereye alıp kaynayana kadar karıştırarak pişiltihap. Kremayı ocaktan alıp soğutun ve keklerin yarısına sürüp üzerine diğer parçaları kapatın.
Çikolata sosu için tüm malzemeleri bir tencereye alıp koyulaşana kadar pişiltihap ve ocaktan alın. Sosu keklerin üzerine dolaştırıp servis yapın.