Kek için
Krema için
Çikolatalı ganaj için
Üzeri için
Yumurta ve toz şekeri krema kıvamına gelene kadar iyice çırpın. Ayçiçek yağı ve sütü ilave edin. Un, kabartma tozu ve vanilyayı eleyerek ilave edin. Pürüzsüz kıvam alana kadar karıştırın. Hamuru ikiye ayrılın ve bir kısmına kakaoyu ilave edip iki değişik hamur elde edin. Hamurları 18 santimlik 2 ayrı kelepçeli kek kalıbına döküp takribî 40 dakika pişirin. Soğuyan keklerin kabaran üst kısımlarını bir bıçak dayanağıyla keserek düzleştirin. Ganajı hazırlamak için, kremayı ocakta ılındırıp çikolatayı ilave edin. Çikolata eridikten sonra ocaktan alın. Pürüzsüz bir kıvam elde etmek için mikserle kısa bir müddet çırpın. Krema için, tam malzemeleri derin bir kaba alarak mikserle çırpıp buzdolabında bekletin. Keklerin arasına soğuk kremadan sürün. Üzerine ganajı döküp üzerini ve kenarlarını file fındıkla kaplayın. Servis yapın.