75 gram pudra şekeri (1 su bardağından bir parmak eksik)
Reçel
Marshmallow
Üzeri için
Benmari usulü eritilmiş çikolata
Yapılışı
Taban için bütün malzemeleri karıştırıp yumuşak bir hamur elde edelim.
Hamuru iki yağlı kağıt arasında merdaneyle inceltelim. (Yarım cm kadar)
Küçük yuvarlak kalıpla ya da çay bardağıyla kesip tepsiye dizelim.
Sonra hamurda çatalla ya da kürdanla delikler açalım ve 180 derecede pişirelim.
Fırından çıkınca marshmallowları kurabiyelerin üzerine koyup bir iki dakika kadar fırına koyalım biraz yayılacaklar.
Sonra çıkarıp soğutalım ve marshmallowların kurabiyeye yapışması için herhangi bir reçel çeşidinden çok az kurabiyenin ortasına koyup marshmallowu yapıştıralım.
Reçeli çok koymayın kenarlardan çıkmasın.
Üzerini kaplamak için benmari usulü erimiş beyaz çikolataya batırın.
Renklendirilmiş çikolatayla da üzerine zik zak yapın, yoksa bitter-sütlü çikolatayla yapabilirsiniz. Afiyet olsun.