Malzemeler
Yapılışı
Öncelikle krema hariç bütün malzemeyi (un, nişasta, tereyağı, pudra şekeri, kabartma tozu, sıvıyağ ) bir kabın içerisine alıp güzelce yoğurun.
Yağlı kağıt serdiğimiz tezgaha yoğurduğunuz hamurdan bezeler kopartıp elinizle yuvarlayın ve üzerine bastırın.
Kenarları tırtıllı olan kalıpla ya da yoksa kavanoz kapağı ile hamuru kesin.
Kesmiş olduğunuz hamurları yine yağlı kağıt serili fırın tepsisine birbirine temas etmeyecek şekilde dizin.
Kestiğiniz hamurların üzerine kürdan yardımı ile delikler açın.
Öncede ısıtılmış olan 170 derecede ki fırında hafif pembeleşinceye kadar kontrollü olarak pişirin.
Fırından çıkarıp soğuttuktan sonra aralarına kremayı sürüp servis edin. Afiyet olsun.