Yumurtaları mikserde beyaz olana kadar çırpıyoruz 10 dakika.
Sonra şeker koyup eriyene kadar tekerrür çırpıyoruz .
Sonra da krem şanti, vanilya ve süt de ilave edip tekerrür çırpmaya devam ediyoruz bu çırpma harekâtı çok ehemmiyetli dostlar yoksa kıvamını yakalatamayız toplam 15 dakika çırpıyoruz ve çırptıktan sonra istediğiniz kaba yada benim gibi borcama döküp birinin üzerine ceviz içi ve Antep fıstığı ile ziynetliyoruz .
Değişiğine de ahududu sosu koyup kaşıkla karıştırdım .
En son üzeri için ahududuları sırasıyla diziyoruz ve streçleyip dondurucuya koyuyoruz
Üç yada dört saat beklettikten sonra yiyebilirsiniz yada benim yaptığım gibi aksamdan yapıp dondurucuya koyup sonrada afiyetle yiyebilirsiniz. Şimdiden sınayanlara afiyet olsun