Karamelli Kadayıf Tatlısı Malzemeler Kreması için 1 paket Pakmaya Karamelli Puding 2,5 su bardağı süt 1 paket Pakmaya Krem Şanti Şerbeti için 2 su bardağı şeker 4 su bardağı su 2-3 damla limon suyu Keki 0 987 19 Eylül 2018 DEVAMI
Fındıklı Şerbetli Tatlı Tarifi Malzemeler 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı ayçiçek yağı 1 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı irmik 125 gr margarin 1. 5 çay kaşığı karbonat 3 su bardağı un Ekstra Malzemeler 0 2186 10 Temmuz 2018 DEVAMI
Gürcü Tatlısı Nasıl Yapılır Malzemeler 4 tane yumurta 1/2 su bardağı şeker 1/2 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ceviz 1 su bardağı hindistan cevizi 1 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Şerbeti İçin 0 1374 31 Mart 2018 DEVAMI
Kekli Baklava Tarifi Malzemeler Hamuru İçin 1 paket baklavalık yufka (20 adet) 1 çay bardağı eritilmiş tereyağ 1 çay bardağı sıvı yağ Keki İçin: 4 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt 0 965 1 Mart 2018 DEVAMI
Şehzade Tatlısı Tarifi Malzemeler 250 gr tereyağ 2 adet yumurta 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı irmik 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu aldığı kadar un 1/2 su bardağı süt mor haşhaş ceviz 0 1383 21 Şubat 2018 DEVAMI
Kaz Lokması Tatlısı Malzemeler 1 Kâse günlük yoğurt 2 kâse ılık su 4 adet yumurta 1/5 çay kaşığı karbonat Un Sıvı yağ 2 su bardağı şeker 2 su bardağı su 5 damla limon suyu Yapılışı 0 1208 9 Şubat 2018 DEVAMI
Tam Ölçülü Şekerpare Tatlısı Malzemeler 250 gr. tereyağ, 2 yumurta, Yarım su bardağı irmik, Yarım su bardağı toz şeker, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, Aldığı kadar un. Şerbeti için; 5 su bardağı şeker, 5 0 1353 11 Ocak 2018 DEVAMI
Gazete Tatlısı Nasıl Yapılır? Malzemeler 1 çay bardağı yoğurt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı ılık su, 2 yumurta, 1 çay kaşığı karbonat, 1 yemek kaşığı limon suyu. Açmak için 2 su bardağı nişasta. 0 1118 10 Ocak 2018 DEVAMI
Burma Baklava Malzemeler 1 yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı sulu yoğurt 1 yemek kaşığı sirke Yarım çay kaşığı tuz Aldığı kadar un( orta sert bir hamur olacak) Yarım paket kabartma 0 1072 9 Ocak 2018 DEVAMI
Fincanda Kadayıf Malzemeler 400 gr taze kadayıf, 125 gr eritilmiş ve soğutulmuş tereyağı. İçi İçin İri çekilmiş ceviz. Şerbeti İçin 3 su bardağı su, 3 su bardağı toz şeker, 1 çorba kaşığı limon suyu 0 1224 13 Aralık 2017 DEVAMI