Şekerler, su ve toz espressoyu minik bir tencereye alın. Kaynamaya başlayınca ocaktan alın. Minik parçalara dağıldığınız bitter çikolatayı da tencereye ilave edin. Eriyene kadar karıştırın.
Ayrı bir kapta kakao, un ve tuzu harmanlayın. Çikolatalı karışımı ilave edip karıştırın. Yumurta sarılarını ılındırarak çikolatalı harca ilave edip karıştırmaya devam edin.
Yumurta akları ve krem tartarı geniş bir kaseye alın. Bir mikser dayanağı ile çırpın. Şekeri ilave edip çırpmaya devam edin. Karışımı çikolatalı karışıma ilave edin.
Sufle kaplarının her birini tereyağı ile yağlayın ve tabanına birer çay kaşığı toz şeker serpin. Karışımı sufle kaplarına paylaştırın ve derin bir fırın tepsisine dizin.
Tepsiye sufle kaplarının yarısına gelecek kadar su ilave edin. Evvelden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirin. Fırından alıp üzerini rendelenmiş çikolata ve kakao ile süsleyip hemen servis yapın.