Malzemeler
Krema için
Üzeri için
Oda ısısında yumuşatılmış tereyağını şeker ile krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Yumurtaları teker teker ilave edin. Kakao, kek unu ve kabartma tozunu harmanlayıp ilave edin. Son olarak süt ilave edip karıştırın ve hamuru 20 santim çapında kelepçeli kek kalıbına dökün. Evvelden 180 derecede ısıtılmış fırında takribî 25 dakika pişirin. Krema için tereyağı hariç öteki malzemeleri tel mikserle karıştırarak pişirin. Hafif fokurdamaya başlayınca tereyağını ilave edip ocağı kapatın ve ılınana kadar kabuk yakalamaması için mikserle çırpın. Soğuyan keki enine ikiye kesin ve iki parçanın arasına ılık muhallebiyi yayın. Eriklerin çekirdeklerini çıkarıp dilimleyin. Şeker ve suyu tavaya alın. Şeker eriyip koyulaşmaya başladığında erik dilimlerini ilave edin ve karamelize olana kadar pişirin. Soğuduktan sonra pastanın üzerini süsleyip pudra şekeri serpin. Servis yapın.