Öncelikle harcımızı hazırlayalım elmalarımızı rendeleyelim ve tavaya alalım.
Üzerine şekerimizi serpelim ve karıştıralım suyunu salıp sürükleyene kadar pişirelim ve ocaktan alalım.
İçerisine tarcını cevizi ilave edelim karıştıralım soğumaya vazgeçelim.
Şimdi de hamurumuzu hazırlayalım kabın içerisine malzemelerinizi alıp ele yapışmayacak bir hamur elde edelim.
Hamurumuzdan bir limon büyüklüğünde bir parça kenara ayıralım.
Klasik yuvarlak fırın tepsisinin içini yağlayalım veya yağlı kağıt koyalım hamurumuzu içine elimizle hoşça yayalım ve kenarlarına çatalla iz vazgeçelim.
Şimdi içine harcımızı yayalım ve ayırdığımız hamura azıcık un ilave edip sertleştirelim .
Rendemizin kalın tarafıyla harcımızın üzerine hamurumuzu rendeleyelim.
Evvelden ısıtılmış 180° fırında üzeri kızarana kadar pişirelim soğuduktan sonra isteğe bağlı pudra şekeri serpebilirsiniz. Afiyet olsun.