Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%0,18
EURO
%-0,62
ALTIN
%1,50
BIST
%1,94
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 23.11.2024
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Çikolatalı Tatlılar
»
Elmalı Toplar
Facebook
Twitter
Google+
25 Ekim 2021
0
129
+
-
Elmalı Toplar
Tarifin Öyküsü
Elmalı Toplar Tarifi İçin Malzemeler
1,5 koli petibör bisküvi 300 gr
3 elma
1 yemek kaşığı şeker
Yarım çay kaşığı tarçın
2 yemek kaşığı hindistan cevizi
1 yemek kaşığı kakao
2 yemek kaşığı ceviz
isteğe göre fındık fıstıkta ilave edilebilir
1,5 su kadehi süt
1 dolu yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı kakao çok dolu olmasın
1 yemek kaşığı tereyağ
1 parça bitter çikolata
Elmalı Toplar Tarifi Nasıl Yapılır?
Elmalar rendelenir bir tavaya alınır şeker ilave edilir ve kavrulur.
Suyunu çekince altı kapatılır tarçın ilave edilir.
Derin bir kaba alınır.
Petibör bisküvi robotta çekilir toz haline getirilir.
Elma olan kaba bisküvi ve öteki malzemeler dökülür.
Yoğurduktan sonra ceviz büyüklüğünde parçalar yapılır.
Sosu hazırlanana kadar dolapta bekletilir.
Sosu için çikolata ve tereyağı hariç malzemeler tencereye alınır kaynadıktan sonra altı kapatılır.
Tereyağı ve çikolata ilave edilir hoşça karıştırdıktan sonra sıcağı çıkınca tatlımızın üzerine dökebilirsiniz.
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
Etiketler:
Elmalı Toplar Tarifi
Elmalı Toplar Tarifi nasıl yapılır
hazırlanışı
kolay Elmalı Toplar Tarifi
yemek tarifi
yemek tarifleri
İlginizi Çekebilir
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Tost Makinasında Efsane Waffle Tarifi
Önceki Yazı
Balkabağı Tatlısı
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?
Cevabı iptal etmek için tıklayın.
Yorum yazmak için
giriş
yapmalısın
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı