Öncelikle oda sıcaklığında olan margarinimizi uygun olan kabımıza alıyoruz.
Akışkan yağ, mısır nişastası, pudra şekeri ve suyumuzu ilave edip iyice karıştırıyoruz.
Üzerine yumurta, sirke ve kabartma tozunu ilave edip tekerrür iyice karıştırıyoruz hamurumuz hazır.Not: Hamurdan bir parça üzerine rendelemek için buzlukta bekletiyoruz.
Harç yapılışı;Rendelediğimiz elmayı uygun bir tavada şekeri ilave edip kavuruyoruz. Suyunu sürükledikten sonra kapatmaya yakın tarçını ilave ediyoruz harcımız hazır.
Tart kalıbını yağladıktan sonra hamurumuzu kalıba ince bir katman halinde yayıyoruz.
Üzerine yaptığımız iç harcı ilave edip yaydıktan sonra üzerine buzlukta beklettiğimiz bir parça hamuru rendeliyoruz.
Evvelden ısıtılmış fırında 220 derecede üzeri kızarana kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun :