İlk önce harcını hazırlayalım bunun için elmaların kabuklarını soyup rendeleyelim.
Üzerine damak tadınıza göre şeker ekleyin, ben normalde 1 su bardağı şekeri biraz azalttım.
İyice elmalar sulanıp suyunu çekene kadar birazda rengi dönünce tarçın ve ceviz ilavesi yapıp ocaktan alalım bu harcı yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine dökelim ve düzeltelim.
Keki için şeker ve yumurtaları beyazlayana kadar çırpalım, süt ilave edelim un, kabartma tozu, vanilyayı eleyerek ilave edip karıştıralım.
Elmalı harcın üzerine dökelim ısınmış 175 derecede kek kızarana kadar pişirelim, fırından alıp ılınmaya bırakalım.
Hafif ılıyınca kekin üzerine başka bir yağlı kağıt serip ters çevirin ve üstte kalan yağlı kağıdı yani elmalı harcı serdiğimiz kağıdı çıkarıp rulo yapalım ve buzdolabında dinlendirelim.
Dilimledikten sonra benmari usulü erittiğim çikolataya batırıp çıkaralım yada sadece pudra şekeri ile süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.