İlk olarak iç malzemesini hazırlayalım. Elmaların kabuklarını soyup rendeleyelim ve yanmaz bir tavaya alıp üzerine şekeri ilave edelim ve suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirelim.
Daha sonra üzerine tarçın ve cevizi ilave edip 2 dakika karıştıralım ve ocaktan alalım.
Kek için yumurtaları 5 dakika mikserle köpürene kadar çırpalım. Daha sonra üzerine şekeri ilave edelim ve iyice köpürene kadar çırpalım ve daha sonra diğer malzemeleri ilave edip akışkan bir hamur elde edelim.
Fırın tepsisine yağlı kağıt serelim ve elmalı harcı tamamen üzerine yayılacak şekilde yayalım ve kek hamurunu elmalı harcın üzerine dökelim ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında kek hamuru pembeleşene kadar pişirelim. Kürdan ile kontrol edebilirsiniz.
Keki fırından çıkarınca 5 dakika bekleyip daha sonra tezgaha yağlı kağıt serip üzerine ters çevirelim.
Ters çevirdiğimiz keki rulo şeklinde videodaki gibi saralım ve ılıdıktan sonra üzerine pudra şekeri serpelim. Dilimleyerek servis edelim. Denemek isteyenlere şimdiden afiyet olsun. 👌👌👌👌👌.